Χριστουγεννιάτικα μπισκοτοδωράκια

Και δεν χορταίνω να βρίσκω Χριστουγεννιάτικες ιδέες να ετοιμάσω στο μαγαζί για τα δωράκια σας! Πολλές από αυτές βέβαια μπορείτε και μόνες σας να ετοιμάσετε.. Δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις, χρόνο, όρεξη και υλικά..

Σοκολατένια ποτηράκια για τα Χριστούγεννα

Άρχισαν οι ετοιμασίες.. έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη να φέρουμε πιο γρήγορα τα Χριστούγεννα.. Λίγο τα φώτα, λίγο τα χρώματα, λίγο το δέντρο... Θα ανεβάσουμε την διάθεση μας, θα νιώσουμε την ζεστασιά της οικογένειας..

Αντίο 2012.. Αντίο για πάντα!

Ένας χρόνος πέρασε και άφησε πίσω του όμορφες αναμνήσεις! Αναμνήσεις δημιουργικές, γευστικές, από τούρτες και κεράσματα που φτιάξαμε πολλές φορές, ή και κάποια που δεν ξανά επαναλαμβάνονται! Σίγουρα το 2012 ήταν για όλους μια δύσκολη χρονιά, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα καλά του, με χαμόγελο και αισιοδοξία για το επόμενο! Ας το αποχαιρετίσουμε λοιπόν ελπίζοντας αν όχι καλύτερο να είναι τουλάχιστον δίκαιο το 2013!

Συνταγές για Βασιλόπιτες

Μέρες τώρα παρακολουθώ τις συνταγές για βασιλόπιτες που κυκλοφορούν, και έχω ενθουσιαστεί! Παραδοσιακές, μοντέρνες, τσουρέκι, κέικ, με φρούτα, χωρίς φρούτα, με γλάσσο, με άχνη και τόσα άλλα ακόμα! Είναι τόσες πολλές, που αν θέλεις μπορείς για μια ζωή, κάθε χρόνο να κάνεις κάτι διαφορετικό! Εμείς αγαπάμε και τις βασιλόπιτες τσουρέκι, αλλά και cake! Σήμερα θα σας δώσω και τις δύο συνταγές που εμείς χρησιμοποιούμε και εσείς θα διαλέξετε τι σας αρέσει πιο πολύ!