Ενημερώστε μας για τις παραγγελίες σας εγκαίρως! Τηλ. 6946 141115

Cupcake Πασχαλίτσα / Ladybug Cupcake

Αφού μπήκαμε αισίως στην άνοιξη (αν εξαιρέσεις την συννεφιά), βάλαμε τα μαρτάκια μας και άλλαξε η διάθεση μας, είπα να σας δείξω ένα εύκολο και φυσικά ανοιξιάτικο σχεδιάκι.
Είναι η αγαπημένη σε όλους μας «Πασχαλίτσα» ναι!

Πως να καλύψετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα!

Και αφού μάθαμε (πια) πως να κάνουμε την δική μας πεντανόστιμη ζαχαρόπαστα.... ας δούμε πως καλύπτουμε με αυτή μια τούρτα! 

Tutorial: Ελεφαντάκι cupcake

Πρόσφατα ετοίμασα μια βάπτιση με την συνεργάτιδα μου Kpevents, μια βάπτιση με θέμα τα ζωάκια της ζούγκλας!! Σκέφτηκα να σας φωτογραφίσω βήμα βήμα πως θα ετοιμάσετε εύκολα cupcake toppers με ζαχαρόπαστα, με θέμα το Ελεφαντάκι!!

Tutorial first Bday Cake

Ένα πολύ ωραίο tutorial για μια μανούλα που θέλει γρήγορα και απλά να ετοιμάσει μια τούρτα μόνη της, για το μονάκριβο της! Μπορεί να γίνει για αγόρι, για κορίτσι ακόμα και για διδυμάκια, διότι η διακόσμηση είναι Baby style..

Τutorial: Το στήσιμο ενός Cake!

Ένας πολύ χρήσιμος εικονογραφημένος οδηγός για να ετοιμάσετε ένα american cake που μπορείτε να διακοσμήσετε... Αν φυσικά θελήσετε να το αφήσετε έτσι απλά και πάλι είναι υπέροχο!!

Τutorial: Κέικ Σκυλάκι!

Με αυτό το κουταβάκι θα εγκαινιάσουμε μια νέα στήλη, για τα εγγεγραμμένα μέλη μας! Σιγά σιγά θα φτιάξουμε μια σπουδαία συλλογή από tutorials που θα βελτιώσουν την γνώση μας για την ζαχαροτεχνία! Το κουταβάκι της Melissa από το cakeschool είναι η πρώτη μας προσπάθεια..