Ενημερώστε μας για τις παραγγελίες σας εγκαίρως! Τηλ. 6946 141115

Θέμα Βάπτισης κουμπί! Σε μπομπονιέρα και μπισκότο!

  • Επισκέψεις: 4061

Καλησπέρα.. Καλό Μήνα, και καλό Φθινόπωρο! Πόσο το περίμενα... Αγαπώ το καλοκαίρι, αλλά τον χειμώνα (αν εξαιρέσουμε τα ειδικά έξοδα θέρμανσης που έχει) τον λατρεύω! Ναι τον λατρεύω!!

Λατρεύω τις ώρες μου στο τζάκι με το βιβλίο μου, το καφεδάκι το ζεστό και την κουβερτούλα στα πόδια.
Λατρεύω το κλειστό σπίτι και τα χαλιά, τις κάλτσες και τις ζεστές πιζάμες. Λατρεύω το πάπλωμα και τις κόρες μου που το πρωί έρχονται τρέχοντας να ξεκλέψουν μια αγκαλιά στα γρήγορα, πριν ετοιμαστούμε για το σχολείο! Λατρεύω τα σαββατοκύριακα του χειμώνα που έχει ήλιο και μοιάζει με άνοιξη!  Λατρεύω το χιόνι όταν πέφτει και πριν παγώσει, λατρεύω τις χειμερινές αποδράσεις και τα μέρη που ζω!  Είμαι τυχερή και ευλογημένη! Όλοι είμαστε..Αυτό πιστεύω!

Κοιτώ γύρω μου και βλέπω μόνο ομορφιά.. δεν θα δεχτώ να δω τπτ άλλο! Από τότε που το κάνω είμαι υγιής και ευτυχισμένη!

Σε αυτη την ανάρτηση θα σας παρουσιάσω μια υπέροχη ιδέα από την συνεργάτιδα μου Eleni Zmpita που θα σας ενθουσιάσει. Εμένα όταν μου το ζήτησε ήταν μεγάλη η χαρά μου! Ήταν πραγματικά φοβερή, ρομαντική, vintage ιδέα! Τι καλύτερο!

 

button2.jpg

 

Ένα κουμπάκι πως μπορεί να δώσει στυλ σε μια μπομπονιέρα! Είναι απίστευτο! Την Ελένη θα την βρείτε στο Facebook page της και στο κατάστημα της να δένει και να λύνει μπομπονιέρες, κουτσου κουτσου πίσω απο τον πάγκο! Δουλεύει όλη μέρα, όλη την εβδομάδα και δεν σταματά ποτέ.. Νομίζω πως ακόμα και όταν χαλαρώνει στο σπίτι της ιδέες καινούργιες σκέπτεται!! :)) Για τους πελάτες του Sketiglyka.gr είναι υπεύθυνη στην Λάρισα!

Σας φιλώ τώρα... πάω να χαρώ τον απογευματινό μου καφέ στην βεράντα με τους αγαπημένους μου, και τώρα που θα συμμαζευτούμε θα τα λέμε πιο συχνά!! :)

Φιλιά
Νίκη

sketigllykasign.png