Ενημερώστε μας για τις παραγγελίες σας εγκαίρως! Τηλ. 6946 141115

Μια παραμυθένια Βάπτιση

Μια πολύ όμορφη βάπτιση έγινε τον περασμένο Ιούλιο στην Αγία Παρασκευή Τεμπών. Ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον, με τον ναό μέσα στους βράχους, τον Πηνειό να περνά μπροστά του, και τα δέντρα να σε ταξιδεύουν σε δάση παραμυθιού.. Δεν ήταν δύσκολο λοιπόν να στήσουμε το θέμα.. τι άλλο.... Τα παραμύθια....

Η βάπτιση της Μαρίας!

Μια ξεχωριστή για μας βάπτιση σε συνδυασμό με τον γάμο των γονιών, έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στην Λάρισα! Με μεγάλη χαρά η μαμά Κατερίνα μας επέλεξε για να στολίσουμε γευστικά αυτή την όμορφη στιγμή! Μεγάλη χαρά!!

H Sarah Key και τα μπισκοτάκια καπελάκι!

Μια πολύ όμορφη βάπτιση έγινε τον Αύγουστο του 2013 με ένα θέμα πολύ πρωτότυπο! Κλασικό αλλά πρωτότυπο για θέμα βάπτισης!

Super Διαγωνισμός Οκτωβρίου! ΕΛΗΞΕ

Πατήστε να δείτε τους Νικητές!!

Η Βάπτιση της Αγγελικής

Μια υπέροχη βάπτιση που στο μυαλό μου δούλευα μήνες, που οι συμπτώσεις ήταν φοβερές και που το Ελλάδα - Καναδά το έκανε Σύνταγμα - Ομόνοια.. :)

Μια υπέροχη βάπτιση με θέμα τον Νέμο!!

Το θέμα μου άρεσε πολύ.. Το aqua είναι τελευταία το χρώμα μου...γενικά θα μπορούσα να πω πως η ταινία του Νέμο είναι η αγαπημένη μου Disney ταινία.. Τα χρώματα, η πικάντικη αυτή φατσούλα του Νέμο, η δροσιά του νερού μέσα στο καλοκαίρι.. όλα ήταν υπέροχα!!