Τούρτα Lion King - Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Αγαπώ τόσο την ζαχαρόπαστα, τα πινέλα μου, τα χρώματα ζαχαροπλαστικής, την τύχη μου.. μα τόσο πολύ... Μου δίνει την δυνατότητα να προσφέρω χαρά στα παιδιά, που άλλοτε μπορούν, και άλλοτε δεν μπορούν να έχουν.

Αυτή η τούρτα ήταν το κομμάτι ενός παζλ. Μια ευχή από ένα πολύ γλυκό πλάσμα, που περνά δύσκολες στιγμές.. Δεν μπορώ να πω πιο πολλά, απλά θα σας δείξω την τούρτα μου και θα σας αφήσω να ονειρευτείτε το χαμόγελο του. Αυτές τις μέρες όλοι λίγο πολύ, νιώσαμε την ανάγκη να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο.

Το Χαμόγελο του παιδιού, το σύλλογο Ελπίδα, τη Φλόγα, το Make a wish και όλα αυτά που υπάρχουν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.

Φέτος όμως, ας προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, για να αλλάξουμε αυτό τον κόσμο. Καλό είναι να βοηθάμε αυτούς που το έχουν ανάγκη, όχι όμως γιατί θέλουμε να απαλλάξουμε τον εαυτό μας από τις ενοχές. Σκοπός είναι να βοηθάμε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται, και έχουμε την τύχη ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με κάποιο τρόπο να συνεισφέρουμε. Ο Εθελοντισμός, η αγάπη για το περιβάλλον, ο σεβασμός στους νόμους, η συμπόνια στον διπλανό μας, ως στάση ζωής, θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Αυτό χρειαζόμαστε όλοι, για να ζήσουνε αυτοί καλά.... και εμείς καλύτερα!!!!

Σας φιλώ

Νίκη