Cake pops Minions

Minions...Minions....Minions.... Τα λατρεύω τα Minions... και όχι μόνο εγώ.. μικροί μεγάλοι έχουμε ξετρελαθεί με αυτά τα μικρά πλασματάκια που αν το αναλύσεις, είναι πάντα θετικά, πάντα χαμογελαστά και έχουν την αθωότητα των παιδιών στην συμπεριφορά τους.. Αυτό έχουμε ανάγκη τελικά.. λίγη αθωότητα!!

Keep Calm Cookies by Sketiglyka

Καλημέρα και καλή εβδομάδα..
Ενάντια σε όλη αυτή την φθινοπωρινή συννεφιά, αυτή την εβδομάδα στην ανάρτηση μας, τα μπισκοτάκια μας είναι γεμάτα χρώμα και αισιοδοξία!!

'Αγιος Βαλεντίνος 2013

Παρασκευή σήμερα, ημέρα βροχερή, με μελαγχολική διάθεση, ξεκίνησα να ετοιμάζω μπισκοτάκια για την ερχόμενη εβδομάδα. Γενικότερα χαίρομαι όταν εμπιστεύεστε τόσο το γούστο μου, με κάνει πιο δημιουργική, και αφήνει την φαντασία και την διάθεση μου να εκτονωθεί μέσα από την ζάχαρη. Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, δεν θα σας απογοητεύσω!

Hello Kitty αφορμή για πάρτι ή κέρασμα!

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Πόσο αλλάζει την ψυχολογία αυτός ο καιρός.. Τις τελευταίες μέρες της ατελείωτης αυτής βροχής, ένιωθα τόσο κουρασμένη, χωρίς να έχω κάνει κάτι τρομερό, που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι!

Στρούμφ σε μπισκότο ή cupcake!

Απόκριες τέλος. Στολές, μάσκες και φαντάσματα επίσης! Καλή Σαρακοστή φίλοι μου! Το κουτί με τα αποκριάτικα τοποθετήθηκε ήδη στα ράφια της αποθήκης! ΟΥΦ!

Halloween - Χάλοουιν Πάρτι τρόμου!

Αν και αυτή την γιορτή δεν συνηθίζουμε να την γιορτάζουμε στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει πολύ κόσμο,που βρίσκει αφορμή για ένα μασκέ πάρτι τον Οκτώβρη..

Halloween time of the year... BOOOOOOO

Ζαχαρένια 3D αρκουδάκια για κέρασμα βάπτισης

Hellooooooo διακοπές ΤΕΛΟΣ... αχ..... Ο καιρός ευτυχώς βοηθά την παραμονή στην πόλη, διότι η περίοδος των βαπτίσεων ξεκινά επιθετικά, και με την ζέστη δεν θα μπορούσα να δουλέψω..(γιατί τώρα μπορώ... anyway....) ....στο θέμα μας.....;)