Hello Kitty αφορμή για πάρτι ή κέρασμα!

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Πόσο αλλάζει την ψυχολογία αυτός ο καιρός.. Τις τελευταίες μέρες της ατελείωτης αυτής βροχής, ένιωθα τόσο κουρασμένη, χωρίς να έχω κάνει κάτι τρομερό, που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι!

Τα κορίτσια μου δεν σταματάνε, και απο την μία αυτό με κουράζει από την άλλη τι θα έκανα χωρίς αυτές τις δυο μουριτσες... που μου δίνουν τόση χαρά κάθε λεπτό, κάθε στιγμή.. Αυτές η είναι η ουσία, ο λόγος, όλο το νόημα!

Και ΝΑ μόλις βγήκε ο ήλιος, έφτιαξα την βεράντα μου, φύτεψα τα εποχιακά μου χρωματιστά λουλουδάκια κάτω από τις mini ελίτσες μας, την Ρόζα και την Λίλα! Όμορφη Άνοιξη μου άνοιξες την καρδιά!

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για την σημερινή ανάρτηση! Είναι ροζ, είναι παιδική, είναι sketiglyka, και είναι η Ηello Kitty! Ας μην σας κουράζω με πολλά λόγια λοιπόν! Απολαύστε τις φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους!

Υπάρχει δυνατότητα πολλών επιλογών στο κάθε σχέδιο! Μπορεί να γίνει σε 3D ή σε 2D και σε όποια απόχρωση θέλετε! Οι συσκευασία μπορεί να είναι κουτί, σακουλάκι, ξυλάκι στο μπισκότο και τόσα άλλα!

Αυτή η γατούλα μου φέρνει χαμόγελο πάντα όταν την ετοιμάζω! Οι κόρες μου την λατρεύουν και από όσο ξέρω πολλά παιδάκια! Μα είναι τόσο χαριτωμένη!!!

Ένα τέλειο party kit!

Όλα σε δωδεκάδα! Τα cupcakes δώδεκα, τα μπισκότα δώδεκα, και η τούρτα με επίπεδη αλλά συνδυασμένη διακόσμηση, είναι ένα τέλειο πακέτο γενεθλίων για τις μικρές Fun!

Επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας, για να ζητήσετε τον δικό σας ήρωα σε αυτό το πακέτο!