Halloween - Χάλοουιν Πάρτι τρόμου!

Αν και αυτή την γιορτή δεν συνηθίζουμε να την γιορτάζουμε στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει πολύ κόσμο,που βρίσκει αφορμή για ένα μασκέ πάρτι τον Οκτώβρη..

Halloween time of the year... BOOOOOOO

..εγώ θα μείνω, στο ότι η γιορτή (αφορμή) αυτή, κάνει τα κορίτσια μου τόσο μα τόσο χαρούμενα! Όλη μέρα ( εκτός του σχολείου) φοράνε στολές και μάσκες, ζωγραφίζουν τα πρόσωπα τους και ζουν μέσα στα παραμύθια.. Όχι τόσο τρομακτικά όσο είναι το έθιμο στο εξωτερικό.. αλλά με ένα τόνο τρόμου.. σε παιδική μορφή..
Δείτε το και εσείς σαν αφορμή για χαρούμενες στιγμές, με φίλους ή χωρίς και θα δείτε πόσο τελικά το είχατε ανάγκη... Δεν ξέρω για εσάς, εμείς πάντως τις αφορμές τις εκμεταλλευόμαστε, είναι δεν είναι δικές μας οι παραδόσεις.. χαχαχα..


Μια φίλη και συνεργάτης αποφάσισε να ετοιμάσει ένα πάρτι φαντασμάτων.. Έπρεπε να είμαι τρομακτική αλλά και παιδική ταυτόχρονα.. Δύσκολο το εγχείρημα.. :) Τα μπισκότα ήταν αράχνες... αλλά από ζάχαρη!

Τα Cupcakes ήταν φαντάσματα, μπορείτε να δείτε στοeimaimama.gr την διαδικασία για τα φτιάξετε και εσείς, και η τούρτα....

Η τούρτα ήταν σαν ένα πίνακα που ήθελα να ζωγραφίσω... όπως και το έκανα!

Να τα εκατοστήσετε Αλεξάνδρα.. να την χαίρεσαι!