Το πάρτι της πριγκίπισσας μου..

Ετοιμάζω τόσα κεράσματα, τόσες τούρτες, τόσα γλυκά.... δεν μπορώ να διανοηθώ πως κάθε χρόνο δεν θα βρω ένα τρόπο να περάσουμε στα γενέθλια μας τέλεια.. Φέτος το Μάρτιο, η Εύα μου έκλεισε τα 8.. Δεσποινίδα πια θέλαμε κάτι πιο κοριτσίστικο..

Ήταν πολύ εύκολο.. Η μικρή μου διάλεξε μια τούρτα, που ήθελε να έχει όλα τα χρώματα, πολύ κίτρινο, ζαχαρωτά και μια νεράιδα.. ΑΑΑΑ ναι και να μοιάζει με κάστρο.. Όχι όχι προς θεού, δεν είναι δύσκολη πελάτισσα.. Για μας η τούρτα είναι δύσκολη υπόθεση... κάθε χρόνο περιμένει να είναι καλύτερη από ότι έχω κάνει... αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταγράψει αποτυχία..φιου

Η Μαριτσού μου, (κατά κόσμο Maritsa's Creations) μου έστειλε χαρτοπετσέτες, χειροποίητες οδοντογλυφίδες καραμέλες, πιάτα και πιατέλες, αγόρασα από γνωστό παιχνιδιάρικο, ποτήρια πλαστικά κολωνάτα, τιάρες, πουπουλένια ροζ φουλάρια, μακιγιάζ..

...έφτιαξα μπλε cakepops (όλες οι γλώσσες γίνανε μπλε....εκεί να δείτε γέλιο)... χυμό φράουλας, τοστάκια σε σχημα κορώνας, λουκανικάκια, κεφτεδάκια και πολλα παιδικά αγαπημένα μεζεδάκια..:P

Άδειασα το σαλόνι από τα έπιπλα και κράτησα μόνο του μπουφέ και το τραπέζι για την τούρτα. Ετοίμασα όλες τις μοντέρνες επιτυχίες στο mp3 (χα! η κόρη μου, μου δήλωσε πως έτσι και βάλω ξανά "Ζουζούνια" θα μου κόψει την καλημέρα)..

Το πάρτι ήταν μέσα στις Απόκριες και η σκέψη μου αρχικά ήταν να είναι μασκέ.. μασκέ στο σπίτι ούτε για αστείο, μόνο σε παιδότοπο.. Αλλά αυτό δεν θα ήταν κάτι διαφορετικό... και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτι μόνο για κορίτσια, κυρίως μόνο για παιδιά, για να τα φέρω λίγο πιο κοντά, να δημιουργήσουν αναμνήσεις μέσα σε ροζ συννεφάκια ..

Έτσι ντύθηκα εγώ Sketiglyka υπηρέτρια, και τα κορίτσια φορούσαν τις τιάρες και με τρέχανε δεξιά και αριστερά.. Βάψαμε τα νύχια μας, βάλαμε κραγιόν, χορέψαμε με πολύ δυνατά την μουσική πάνω στους καναπέδες, γελάσαμε πολύ... παίξαμε παντομίμα και με Barbi, μαλώσαμε και λιγάκι και τα ξαναβρήκαμε μετά..
Τραγουδήσαμε στην νεράιδα μου, την γεμίσαμε φιλιά, και ξανά παιχνίδι..

Ήταν όλα πολύ όμορφα.. σας φιλώ...