Τούρτα Χιονάτη!

Καλοκαιράκι, ώρα για μπανάκι! Η αγαπημένη μας εποχή! Με την πρώτη ευκαιρία βουρ στην παραλία! Έτσι είναι όταν ζεις σε μια τόσο όμορφη χώρα.. Είμαστε τόσο τυχεροί αλλά και τόσο άτυχοι ταυτόχρονα!

Ζούμε στον παράδεισο που κάποιοι προσπαθούν να τον μετατρέψουν σε κόλαση! Δεν τα παρατάμε, δεν πτοούμαστε εμείς οι Έλληνες... Πάλι θα τα καταφέρουμε.. αρκεί να το πιστέψουμε! Αρκεί να προσπαθήσουμε, ο καθένας μας ξεχωριστά, σε ότι μας αναλογεί, να είμαστε σωστοί! Δεν θέλει πολύ κόπο, θέλει απλά να βρούμε τον τρόπο! Αλλάξτε συνήθειες, αγαπήστε τους ανθρώπους, σταθείτε δίπλα στον φίλο, στον γείτονα, στο παιδί σας!

Αφήστε την κακία, δεν υπάρχει χώρος για αυτό τώρα. Κοιτάξτε να διορθώσετε τον εαυτό σας και όχι να κρίνετε τους άλλους και κυρίως μην προσπαθείτε να κάνετε κακό!

Μην αφήνεται την καθημερινότητα να σκοτώνει τις μέρες σας, τις νύχτες σας, την ζωή που τρέχει! Βρείτε τρόπους να περνάτε καλά.. Δεν χρειάζονται πολλά... Μια τσάντα με τα απαραίτητα και σε μια παραλία, με ένα καρπούζι και μια ντομάτα!

Θα περάσουμε δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρουμε. Θυμηθείτε τα δικά μας παιδικά χρόνια, τότε που δεν είχαμε πολλά παιχνίδια, πολλές επιλογές, και όλα ήταν απλά.. Άσχημα περάσαμε?

Πρέπει να ξεκολλήσουμε από τα στερεότυπα που μας φυτέψανε άθελα τους οι παππούδες μας, και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε ανάγκη να προοδεύσουμε και πάλι. Απλά θέλει λίγη προσπάθεια, υπομονή, και θέληση.

Όλα θα πάνε καλά... Είμαι σίγουρη!

Αυτή την τούρτα την φτιάξαμε για μια μικρούλα, την Μελίνα! Δεν θα σας πω πολλά... είναι μικρή, γλυκιά και πολύ αγαπημένη!

Να την χαίρεστε Νικόλ και Πασχάλη!

Φιλιά
Νίκη