Μια τούρτα μπαλαρίνα για την Ναταλία!

Καλησπέρα φίλοι μου! Καλή εβδομάδα!

Μα τι καιρός! Τι λιακάδες ζούμε! Δεν σας έχει ανεβάσει την διάθεση αυτό?? Εμένα δεν μπορεί κανένας να με μαζέψει από τις βόλτες!!!

Αυτό το Σάββατο ταξίδεψα μόνη στον Βόλο, και έλιωσα στον ήλιο και στην κοριτσοκουβέντα, κοιτώντας απλά αυτό!!! Τι ωραία που είναι η φύση όταν την κοιτά κανείς?
Η δουλειά ευτυχώς δεν σταματάει, και άλλη μια τούρτα ετοίμασα, για τα γενέθλια της Ναταλίας!! Η Ναταλία είναι φανατική μου πελάτισσα! Αυτοκόλλητη μου!!! :D

...δηλαδή πως να σας το πω, έχω γίνει η οικογενειακή τους τουρτοποιός! Κάθε φορά με την μαμά της, σερφάρει, διαλέγει, και στην συνέχεια εγώ ετοιμάζω! Εύκολα, γρήγορα, και κάθε φορά μοναδικά! Μαζί κάναμε την Μπάρμπυ, τον Έλμο, την Ωραία Κοιμωμένη..

Ακόμα είναι μικρούλα, αλλά πιστεύω πως σε μερικά χρόνια θα με παίρνει μόνη της τηλέφωνο για να μου ζητήσει την τούρτα της! Όπως το Νουνού, έτσι και η Sketiglyka μεγαλώνει γερά παιδιά! :)

Να τα εκατοστήσεις Ναταλία, να σε χαίρεται η μαμά, ο μπαμπάς και η αδελφούλα σου!!

Το εσωτερικό της τούρτας μας, δεν σας το έχουμε δείξει! Αυτή λοιπόν είναι μια τούρτα σοκολάτα! Φροντίζουμε το μέσα να είναι το ίδιο όμορφο με το έξω! Καλή σας όρεξη!!