Τούρτα Παγώνι για την Αθηνά!

Φέτος, η μαμά της Αθηνάς διάλεξε για εκείνη μια φανταστική αποκριάτικη στολή, και ξεκίνησε τις ετοιμασίες. Μια ζουζούνα που την λένε Αθηνά στις 24 Φλεβάρη έκλεισε τα δύο!Η μαμά της κάθε χρόνο τέτοια μέρα κάνει ένα σούπερ πάρτι, και προσκαλεί όλους τους φίλους της! Πέρσι είχαμε κάνει την Πασχαλίτσα!

Δείτε αυτό το παγώνι... Δεν υπάρχει!!!!

Αυτό το παγώνι δεν ήταν σαν τα άλλα. Δεν στεκότανε μόνο καμαρωτό και κορδωμένο! Αυτό το παγώνι είχε την γλύκα ενός μωρού, το βλέμμα ενός ζουζουνιού έτοιμου για σκανταλιές, και την πιο τέλεια ουρά που έχω δει! Έτσι η τούρτα ήταν πολύ πιο δύσκολη από όσο φανταζόμουν.

Το να κάνεις ένα παγώνι σαν όλα τα άλλα, είναι δύσκολο μεν αλλά, υπάρχει μια βάση να πατήσεις, μια φωτογραφία για να δεις. Το να κάνεις όμως ένα παγώνι για ένα τόσο δα μικρό παιδάκι, σε δεσμεύει. Τουλάχιστον εμένα. Έπρεπε να κάνω μια τούρτα που να είναι παιδική, χαριτωμένη, να έχει την χάρη του παγωνιού, αλλά να μην είναι και πάγος.

Τα cupcakes ήταν με buttercream icing και επίσης στολισμένα σαν την Αθηνά!

Ένα παγώνι μοναδικό, για την μοναδική Αθηνά και την ακόμα πιο μοναδική μαμά της. Άντε και του χρόνου μικρό μου παγωνάκι, παρέα με το αδερφάκι, που σου σκαρώσανε η μαμά και ο μπαμπάς! :)