Κέικ με ζαχαρόπαστα για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Καλημέρα φίλοι μου!!
Άγιος Βαλεντίνος, ημέρα του έρωτα και της αγάπης, όχι πως δηλαδή χρειαζόμαστε γιορτή για να θυμηθούμε πως αγαπάμε η αγαπιόμαστε, αλλά μια αφορμή για να το γιορτάσουμε!!

Σαν άγαλμα παρακολουθώ όλα αυτά που συμβαίνουν χωρίς να μπορώ ακόμα να πιστέψω, πως δεν μιλούν για το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν! Όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες μας, υγεία και αγάπη να υπάρχει, και έχει ο Θεός! Τι να έχει και αυτός, έτσι που τα κάναμε, ας έχει τουλάχιστον το νου του να μην γίνει κανένας πόλεμος, και τα υπόλοιπα ας τα τα αφήσει για μας.

Δεν θέλω να μιλάω πολύ γι' αυτά που συμβαίνουν στο Blog, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αισθάνομαι και δεν καταλαβαίνω την κατάσταση! Όπως όλοι σας έτσι και εγώ προβληματίζομαι για το αύριο, κυρίως των παιδιών μας...

Φτάνει! Είπα πως δεν θα πω τπτ. Διανύουμε τις Απόκριες, και παράλληλα θα γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο! Θυμάστε πόσο πιο χαλαροί ήμασταν πέρσι!!

Γιορτάστε τον, με ή όχι γλυκά, με ή όχι λουλούδια, με ή όχι έξοδα! Γιορτάστε τον με μια αγκαλιά, μια τρυφερή κουβέντα, όσο και αν ο κόμπος στον λαιμό δεν κατεβαίνει!

Πληρώνουμε αμαρτίες το ξέρω, κάποιοι τις πληρώνουν ακριβά, αλλά μην σταματήστε να αγαπιέστε, δεν περνάνε οι δυσκολίες χωρίς αγάπη και συμπόνια! Ας είναι η φετινή χρονιά η χειρότερη...

Σας φιλώ..

Νίκη