Cake Αυτοκίνητο για απαιτητικούς πελάτες!

Μέρες τώρα σκέφτομαι.... για ποιο από όλα τα cake που έχω φτιάξει, να ετοιμάσω την παρουσίαση! Είναι τόσο το υλικό που χάνομαι και εγώ.. Όμως όπως στην ντουλάπα μου θέλω να είναι όλα στην σειρά, χρωματικά και ανάλογα την ώρα που φοριούνται..(μην χάσετε πάσα ιδέα, δεν είναι τόσο τρομερό όσο ακούγεται), έτσι και εδώ, πρέπει να τα οργανώσω.. Η σημερινή φθινοπωρινή βροχούλα έξω από το παράθυρο, έκανε την ημέρα ιδανική!!

Πριν από λίγο καιρό σας είχα παρουσιάσει τον αγαπημένο μου Σκαραβαίο.. Ήταν πολύ όμορφη τούρτα, κάτι που ποτέ δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε φωτογραφία, διότι η τρισδιάστατη εικόνα είναι άλλη!!! Αυτή ήταν η αρχή.. το αυτοκίνητο έγινε ένα από τα αγαπημένα σας cakes ever..

Σήμερα αυτό θα σας παρουσιάσω.. Τα Cake αυτοκίνητα που έχω κάνει..

b2ap3_thumbnail_car1.jpg

Έτσι λοιπόν εφόσον σας άρεσε τόσο πολύ έπρεπε να σχεδιάσω ένα 3D πατρόν, πράγμα συνηθισμένο για μένα, ώστε πολύ εύκολα να χτίζω ένα αυτοκίνητο κάθε φορά, με μικρές παραλλαγές και εντέλει να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλετε..
Το εσωτερικό λοιπόν είναι βασισμένο στο ίδιο πατρόν, και εξωτερικά είναι διακοσμημένο με βάση στην επιθυμία σας!

Τώρα γιατί σας τα λέω αυτά... αυτά είναι τα μυστικά του επαγγέλματος..
Ναι ok είναι... αλλά θα πρέπει να κάποιο τρόπο να εξηγήσουμε και την μοναδική τιμή του.. Τιμή που σε custom cake με ζαχαροπαστα,"με την δική μας ποιότητα" θα το βρίσκατε τουλάχιστον στα 100 με 130€.... Στην Sketiglyka όμως?? :)

b2ap3_thumbnail_car2.jpg

Αυτό είναι το δικό μου μυστικό.. Η τεχνική είναι το μυαλό μου, προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες σας, για να είστε και εσείς χαρούμενοι και ευχαριστημένοι με την αγορά σας αλλά και εγώ να μην προλαβαίνω να σας εξυπηρετώ.. Και μέχρι στιγμής αυτή η χημεία μεταξύ μας λειτουργεί άψογα..

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!

b2ap3_thumbnail_sketigllykasign.png