Pumpkin party ή αλλιώς Κολοκύθα Πάρτι

Οκτώβριος.. μήνας φθινοπωρινός, μήνας με πιο σκούρα γήινα χρώματα, μήνας για βροχούλα και γαλότσες.. Μήνας με ομπρέλες, με φύλλα που πετούν από τον αέρα στον προαύλιο χώρο του σχολείου, μηλόπιτες που ψήνονται, αρώματα που γεννιούνται.. για κάποιους είναι και Halloween.. Η Maritsa's Creations γυρίζει πίσω το χρόνο, και θυμάται με λεπτομέρειες για την ετοιμασία του σκηνικού εκείνη την ημέρα....

b2ap3_thumbnail_halloween7.jpg

"Η Ολυμπίκα είναι γεννημένη 31 Οκτώβρη( Halloween). Η μαμά της Ιωάννα, ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ, αναπνέει με τις μυρωδιές του φθινοπώρου και λατρεύει τις κολοκύθες! Έτσι μας γεννήθηκε η έμπνευση... Τα πρώτα γενέθλια της Ολυμπίκας μας να είναι πλημμυρισμένα με χρώματα, εικόνες & γεύσεις φθινοπώρου. "

b2ap3_thumbnail_halloween8.jpg

"Οι προετοιμασίες πυρετώδεις... Είχαμε βάλει σκοπό ότι εκείνο το πρωινό της 31 Οκτωβρίου του 2012 θα μεταμορφώναμε το σαλόνι της Ιωάννας & του Δημήτρη σε φθινοπωρινό τοπίο! Όλα για χάρη της Ολυμπίκας! "

b2ap3_thumbnail_halloween6.jpg

"Τον ζεστό και αρωματικό καφέ & το τσάι τα ανέλαβε η η Ιωάννα ενώ εγώ έψηνα τα κρουασάν με την μυστική γέμιση κολοκύθας και την pumpkin pie!


b2ap3_thumbnail_halloween3.jpgΤα λαχταριστά donuts με επικάλυψη bitter σοκολάτας είχαν ήδη στολιστεί με τα pumpkin toppers τους και είχαν ήδη σερβιριστεί στην πιατέλα τους."

b2ap3_thumbnail_halloween4.jpg

"Το σκηνικό άρχισε να στήνεται και στο φθινοπωρινό μας τοπίο μπαίνουν οι πρώτες πινελιές. Ποτηράκια, πιατάκια, χάρτινα καλαμάκια, κουτάλια, χαρτοπετσέτες όλα στα ανάλογα χρώματα. Τα party supplies είχαν βρει την θέση τους στο τραπέζι μας."

b2ap3_thumbnail_halloween9.jpg
"Την πιο νόστιμη θέση στο τραπέζι την κρατήσαμε για την τούρτα κολοκύθα της Ολυμπίκας. Ένα μικρό σοκολατένιο έργο τέχνης ντυμένο με ζαχαρόπαστα και γεμισμένο με ρευστή πραλίνα σοκολάτας έκλεψε την παράσταση. "Sketiglyka" όνομα και πράγμα! "

b2ap3_thumbnail_halloween10.jpg

"Χτύπησε το κουδούνι και όλοι σκεφτήκαμε πως έφτασαν οι καλεσμένοι. Λάθος όμως ήταν νωρίς ακόμη...Η πρόσκληση έγραφε 11 το πρωί. Ανοίγω και αντικρίζω την αγαπημένη μου Γεωργιάννα (την μια από τις δυο ταλαντούχες ψυχές του Arte di Tre studio).Είχε έρθει πάνω στην ώρα! Και ενώ εκείνη ετοίμαζε τους μαγικούς φωτογραφικούς φακούς της εγώ έβαζα τις τελευταίες πινελιές στο τοπίο μας."

b2ap3_thumbnail_halloween2.jpg

Η περιγραφή από την διακοσμήτρια..
b2ap3_thumbnail_sketigllykasign.png

Έμπνευση και Επιμέλεια Maritsa’s Creations
Φωτογράφιση ARTE DI TR3
Ηandmade Printables & decoration details by Maritsa’s Creations
Cake & Cookies Sketiglyka.gr