Cake Σκαραβαίος.. αγαπημένο

Καλησπέρα φίλοι μου.. Σκαλίζοντας τις φωτογραφίες εδώ και ημέρες το τι ανακάλυψα δεν περιγράφεται.. ίσως και να έχω υλικό να βάζω καθημερινά για χρόνια.. Αποφάσισα λοιπόν μιας και έχω ξεκλέψει λίγο χρόνο από μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα, να σας δείξω ένα από τα αγαπημένα μου.. Τον Σκαραβαίο μου.. :)

b2ap3_thumbnail_beetle1.jpg

Οι φίλοι μας στην σελίδα μας στο Facebook θα την έχουν δει, διότι εκεί ενημερώνω καθημερινά για όλα όσα ετοιμάζω στο εργαστήρι μου.. Το παλιό μου εργαστήρι που εγκαταλείπω σιγά σιγά.. Αυτός ο καφέ πάγκος εργασίας... θα μου λείψει.. πολύ...

b2ap3_thumbnail_beetle2.jpg

Ήταν το πρώτο μου σκαλιστό cake, και μπορώ να πω πως αν δεν είχα την βοήθεια της αγαπημένης μου Βάσως, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα τόσο καλά..

Ήταν το τρίτο μάτι, ο καταλύτης του άγχους μου, η σανίδα μου.. πάντα είναι... Ευχαριστώ φίλη μου.. Σου έχω πει πόσο σε αγαπώ τόσες φορές.. διάβασε το κιόλας!!!!

b2ap3_thumbnail_beetle3.jpg

O αγαπημένος μου Σκαραβαίος ταξίδεψε μέχρι την Μυτιλήνη, όπου τον περίμενε ο μπαμπάς της Κωνσταντίνας!! Ήταν μεγάλη η αγωνία.. τέτοιο χτυποκάρδι... δεν θα το ξεχάσω.. Μέχρι να φτάσει δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ.. Έφτασε καλά όμως ο γλυκός μου.. Έφτασε σώος και αρτιμελής.. :D



Σας φιλώ.. b2ap3_thumbnail_sketigllykasign.png