Lalaloopsy Cake για την Αθηνά

Καλή Εβδομάδα φίλοι μου..
Άλλη μια δουλειά που έχω καθυστερήσει να σας παρουσιάσω είναι αυτή.. Η πρώτη μου Lalaloopsy.. Έρωτας... Αυτή η κουκλίτσα με ενθουσίασε από την πρώτη φορά που την είδα στο ράφι.. Και ως κολλημένο άτομο με τα χειροποίητα πράγματα, την λάτρεψα..

b2ap3_thumbnail_lalaloopsy3.jpg

Βασικά αυτό που με συγκίνησε ήταν πως και ακόμα στην πιο τέλεια της μορφή, στο ράφι του παιχνιδοπωλείου, φαινόταν πως η πρωτότυπη ιδέα ήταν ραμμένη με κλωστή.. ..από κουρέλια, από τα χεράκια κάποιας μαμάς.. Πολύ αργότερα έμαθα την ιστορία της πασίγνωστης πλέον αυτής κουκλίτσας!!

b2ap3_thumbnail_Crumbs_Sugar_Cookie.jpg

Τώρα πια έχουμε και εμείς μια μικρη συλλογή απο αυτές, διότι πρώτα η μαμά και μετά οι κόρες έχουμε φάει τρελό κόλλημα... ;P Εχω κάνει επίσης και άλλα παρόμοια cakes τα οποία θα σας παρουσιάσω σιγά σιγά σε ένα άλλο άρθρο..
Ας επιστρέψουμε στα γενέθλια της Αθηνάς..

Της πιο διάσημης κουκλίτσας στον δικό μας κόσμο.. τον κόσμο των ιντερνετο-μαμάδων.. Την μικρή Αθηνά του eimaimama.gr και κόρη της Ολίβια και του Μάνου.. Πότε αυτό το τζιρτζιμπλέκι έγινε 3... ούτε που το καταλάβαμε..

b2ap3_thumbnail_lalaloopsy1.jpg

Τα γενέθλια γιορτάστηκαν στο σπίτι τους και το ταξίδι της τούρτας μας ήταν μεγάλο.. Η περιπέτεια μας όμως και πάλι, ήταν όπως πάντα... Sketiplaka.. Βγαίνοντας να την φορτώσουμε στο αυτοκίνητο της μαμάς Ρένας, που ταξίδευε από Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, διαπιστώσαμε πως οι αγρότες έχουν κλεισει τις εισόδους της πόλης, και φτάσαμε στο Κιλελέρ για να μπορέσουμε να γυρίσουμε πάλι πίσω.. Ο μόνος που αγχώθηκε μην βρεθούμε και εμείς στο πάρτι της Αθηνάς στην Αθήνα, ήταν ο μπαμπάς μας... εμείς το ψιλογλεντίσαμε με τα κορίτσια μπορώ να πω.. :)


b2ap3_thumbnail_lalaloopsy2.jpgΑπό ότι μου είπαν οι φιλενάδες μου, περάσανε υπέροχα, και τους άρεσε πολύ η διπλή δόση σοκολάτας που έβαλα στο μοναδικό αυτό cake..

b2ap3_thumbnail_lalaloopsy5.jpg

Χιλιόχρονη μικρή Αθηνούλα.. Να σε χαιρόμαστε όλες οι Ελληνίδες μανούλες και πρώτα από όλα η δική σου!!

b2ap3_thumbnail_sketigllykasign.png