Προσφορά Sketiglyka.gr

Η προσφορά εκλεισε για τον Αύγουστο, τώρα μπορείτε να μας καλείτε για τον Σεπτέμβρη! Σας ευχαριστούμε!

Ελληνίδες μανούλες, ετοιμάσαμε μια σούπερ προσφορά! Μπισκοτάκια sketiglyka.gr με ελεύθερο θέμα στο 1,5€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και πλήρους συσκευασίας.Είναι με γέμιση σοκολάτας η βανίλιας! Τα μπισκότα αυτά συσκευασμένα μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και 2 μήνες παραμένοντας φρέσκα. Επωφεληθείτε της προσφοράς και για τις βαπτίσεις του Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου.

Ροζ ή φούξια, θαλασσί ή πράσινο, αγόρι ή κορίτσι, θάλασσα ή νεράιδες, όλα τα θέματα σε επίπεδη μορφή, είναι σε προσφορά για όλες τις μανούλες που θα μας το ζητήσουν μέσα στον Αύγουστο!

Μπορείτε να δείτε τα σχέδια στην κατηγορία Μπισκότα (χωρίς όμως το στικ) ή να μας ζητήσετε το σχέδιο που θέλετε εσείς! Τα μεταφορικά προς όλη την Ελλάδα, για οποιαδήποτε ποσότητα μόνο 5 - 7€, ανάλογα αν θα πληρώσετε με αντικαταβολή!

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την ποιότητα τους και για την διακόσμηση τους, που προσέχει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας γιατί θα φανεί σε πολλούς χρήσιμη! Η έκπτωση αυτή σε πολλά σχέδια φτάνει και το 30% της πραγματικής τιμής.