Αντίο 2012.. Αντίο για πάντα!

Ένας χρόνος πέρασε και άφησε πίσω του όμορφες αναμνήσεις! Αναμνήσεις δημιουργικές, γευστικές, από τούρτες και κεράσματα που φτιάξαμε πολλές φορές, ή και κάποια που δεν ξανά επαναλαμβάνονται! Σίγουρα το 2012 ήταν για όλους μια δύσκολη χρονιά, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα καλά του, με χαμόγελο και αισιοδοξία για το επόμενο! Ας το αποχαιρετίσουμε λοιπόν ελπίζοντας αν όχι καλύτερο να είναι τουλάχιστον δίκαιο το 2013!

Θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν η χρονιά του παραμυθιού.. Τόσα κάστρα που φτιάξαμε φέτος, τόσες πριγκίπισσες και πρίγκιπες που μεγαλώνουν σήμερα δεν είχε ποτέ η Ελλάδα! Πόσο ειρωνικό, σε μια τόσο δύσκολη εποχή, ίσως και την δυσκολότερη περίοδο ιστορικά, τα παιδιά μας έχουν ένα ροζ παραμύθι, σαν τοίχο προστασίας, δημιουργημένο από εμάς τους γονείς τους, για ζουν και να ονειρεύονται! Πόσο τρυφεροί είναι οι σημερινοί γονείς!

~Favorite First Bday Cake~

Πολλα likes στην σελίδα μας στο Facebook πήραν αρκετές απο τις τούρτες που ετοιμάσαμε!

~Most liked Photos on Facebook~

Όπως κάθε χρόνο, σε ειδικές περιπτώσεις δημιουργούμε τα δικά μας αποκλειστικά Sketiglyka.gr σχέδια.. Ένα από αυτά, αυτό που σας κέρδισε περισσότερο είναι το μπισκότο του μικρού Αρχέλαου!

~Original Allstar Shoes by Sketiglyka~

..Και τέλος η αγαπημένη σας! Η τούρτα που φτιάξαμε περισσότερες φορές απο κάθε αλλη μέσα στο 2012!

~And the oscar Goes to.... Best seller cake for 2012...~

~Η Minnie Maouse!~

.....και Καλή μας Χρονιά....

Σας φιλώ
Νίκη