Christmas Cookies Sketiglyka

Έφτασαν τα Χριστούγεννα πάλι! Μιας και αλλάξαμε σπίτι, είπα να φέρω εδώ, τις παλιές μας αναρτήσεις του Sketiglyka blogspot για το αρχείο μας, αλλά και για να θυμηθούμε τι ετοιμάζαμε πέρσι τέτοιο καιρό! Αυτό σημαίνει πως ένας χρόνος ακόμα πέρασε γεμάτος καλές και κακές αναμνήσεις, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις, αλλά αυτό που ακόμα είναι ζωντανό.. είναι η ανθρωπιά μας. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε ζωντανό πάση θυσία. Ας είναι η δική μου ευχή για την φετινή χρονιά!

Μύρισε κανέλα, και μοσχοκάρυδο.. τα ταψιά πάνε και έρχονται, και οι ιδέες επίσης! Μαζί σας όπως και κάθε χρόνο θα γιορτάσουμε με γεύση!

1_1.jpg

Τα χριστουγεννιάτικα μας κεράσματα ψήνονται κάθε μέρα και ταξιδεύουν όλη την Ελλάδα.. Χτες ανήμερα τους Αγίου Νικολάου, 40 πακέτα με μπισκοτάκια παραδόθηκαν σε σπίτια που γιορτάζανε.. Ο Άγιος Βασίλης έχει ήδη κλείσει τις δικές του παραγγελίες για μπισκότα και μαζί με τα δώρα μπορεί να φέρει και το δικό σας πακέτο με μπισκότα και κεκάκια..

2.jpg

Μπορούμε να τα στείλουμε απευθείας στην διεύθυνση που θα μας δωσετε και να κανετε την εκπληξη σας! Τα σχέδια μας είναι πολλά και μπορείτε να επιλέξετε. Μικρά στολίδια που μπορείτε να κρεμάσετε στο δέντρο σας.. ή σε πιατέλες...

3.jpg

Το χιόνι μας λείπει φέτος αλλά μπορούμε να το γευτούμε σε μπισκότο... Υπάρχουν και κεκάκια κανέλας νηστίσιμα.. Τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα θα αποσταλούν μέχρι τις 22 του μήνα και τα Πρωτοχρονιάτικα στις 27 Δεκέμβρη.

4_1.jpg

Καλές γιορτές να έχουμε..