Η βάπτιση της Μαρίας!

Μια ξεχωριστή για μας βάπτιση σε συνδυασμό με τον γάμο των γονιών, έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στην Λάρισα! Με μεγάλη χαρά η μαμά Κατερίνα μας επέλεξε για να στολίσουμε γευστικά αυτή την όμορφη στιγμή! Μεγάλη χαρά!!

b2ap3_thumbnail_1.jpg
Ένα πλούσιο candy table γεμάτο με λιχουδιές περίμενε τους καλεσμένους έξω από την εκκλησία. Βάλαμε τα δυνατά μας γευστικά να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρόσκληση αυτή και το καταφέραμε!

b2ap3_thumbnail_2.jpgTo κλασικό cake Vanilla λουσμένο με γλάσσο φράουλας και λεμονανθούς στόλιζε το τραπέζι!

b2ap3_thumbnail_3.jpgMini Cakes γεμισμένα με κρέμα βατόμουρο και φράουλα, σε διάφορα σχέδια... Τα λουλούδια, οι κορώνες , και το ροζ πουά κυριαρχούσε σε όλη την διακόσμηση!

b2ap3_thumbnail_4.jpgΗ ροτόντα με τις μπομπονιέρες του γάμου και της βάπτισης, σε ύφος ρομαντικό με ροζ λεπτομέρειες και πολύ δαντέλα!

b2ap3_thumbnail_5.jpg

Για τους μικρούς καλεσμένους τα μπισκότα κορώνα, σε δαντελένια συσκευασία, με το χρυσό μονόγραμμα της μικρής, ήταν τόσο ξεχωριστά!

Ήταν τόσα που θα ήθελα να αποτυπώσω αλλά η δύση του Ηλίου δεν με βοήθησε φωτογραφικά.. όμως είμαι πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα!

Να ζήσετε Κατερίνα και Κυριάκο!! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας, και να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την όμορφη αυτή συνεργασία!


Candy Bar/Decoration: Sketiglyka.gr
Decoration: Rafaela's Creations
Poms: Pom Garden


b2ap3_thumbnail_sketigllykasign.png