H Sarah Key και τα μπισκοτάκια καπελάκι!

Μια πολύ όμορφη βάπτιση έγινε τον Αύγουστο του 2013 με ένα θέμα πολύ πρωτότυπο! Κλασικό αλλά πρωτότυπο για θέμα βάπτισης!

b2ap3_thumbnail_sarah2.jpgH Sarah Key, από τα παιδικά μας χρόνια, βλέπαμε συχνά τυπωμένα τα σχέδια της σε πετσέτες, μπλουζάκια αλλά κυρίως σε σετ αλληλογραφίας ή χαρτοπετσέτες που συλλέγαμε και ανταλλάσσαμε με τις φίλες!! Εγώ τουλάχιστον ναι, εσείς?

b2ap3_thumbnail_sarah13.jpg Όταν μου το ανέφερε η φίλη μου Άντια, μου έφερε μνήμες από αρωματικά χαρτάκια και στυλό, από εποχές που κρατούσα ημερολόγιο καθημερινά, από λευκώματα, παιδικά χτυποκάρδια και τόσα άλλα!b2ap3_thumbnail_sarah11.jpg

b2ap3_thumbnail_sarah12.jpgΜια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, με παστέλ αποχρώσεις, καρώ, πουά, και ροζ.... πολύ ροζ.... H 'Αντια με πολύ λεπτομέρεια έστησε ένα μοναδικό σκηνικό για την βάπτιση της μικρής Κατερίνας, και όλα ήταν τόσο εντυπωσιακά!

b2ap3_thumbnail_sarah9.jpgΤα κεράσματα μας για ακόμα μία φορά, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.. μικρά ζαχαρωτά καπέλα, πάνω σε ένα μπισκότο που έκρυβαν μέσα μια μικρή έκπληξη!
b2ap3_thumbnail_sarah6.jpg
Όπως σας υποσχέθηκα και στην σελίδα μας στο Facebook είναι πολύ εύκολο να τα ετοιμάσετε και μόνες σας.. η φωτογραφία αυτή σας δείχνει ακριβώς το πόσο εύκολο είναι!

b2ap3_thumbnail_sarah.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες από την βάπτιση μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της 'Αντιας από το Glam and Plan, στο Facebook η οποία έχει επιμεληθεί όλη την διακόσμηση αλλά και την φωτογράφιση αυτής!
Ελπίζω να σας άρεσε όσο και εμένα!! :)
b2ap3_thumbnail_sketigllykasign.png