Η βάπτιση της Ευγενίας

Είναι μερικές φορές που έρχομαι τόσο κοντά με τις πελάτισσες μου! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσω με κάποιον, ξέρω αν θα μπορέσω να συνεργαστώ.
Η ζεστασιά του ανθρώπου βγαίνει και στο τηλέφωνο. Η χροιά της φωνής, τα λόγια που χρησιμοποιεί, η χημεία του χιούμορ... όλα συνενώνονται και δημιουργούν την "αύρα", και αυτή η αύρα έχει το μυστικό.

Συνήθως σε αυτές τις συνεργασίες όλα πάνε καλά. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει άγχος και αυτό ειναι πολύ καλό! Γενικά νιώθω πολύ τυχερή με τις μέχρι τώρα συνεργασίες μου, σπάνια πέφτω σε λάθος κατάστασεις. Μια τέτοια συνεργασία είχα και με την μητέρα της Ευγενίας. Ήταν όλα υπέροχα!

post2.jpg

Από την πρώτη φορά που μιλήσαμε, ήξερε τι ήθελε από μένα, και έτσι με διευκόλυνε, στο να έχω την απόλυτη εικόνα. Βασικά, μου είπε περίπου τι θέλει και με εμπιστεύτηκε. Με ενθάρρυνε, ότι είναι σίγουρη πως θα είναι τέλειο το αποτέλεσμα και με πίστεψε. Αυτό τα έκανε όλα ευκολότερα και για τις δύο!

Το κέρασμα ήταν cupcakes με μικρά κοριτσάκια, φερμένα απο μια αλλη εποχή, απο το κοριτσάκι με τις κοτσίδες που κοσμούσε το αλφαβητάριο μιας αλλης γενιάς! Τα χρώματα απαλό κίτρινο με λευκό και πορτοκαλί λεπτομέριες, πίνακες σχολικοί, λουλούδια, υφάσματα απαλά!

post3.jpg

Η Βάπτιση έγινε στο Κιλκίς, και ο Ναός του Αγίου Δημητρίου στο κεντρο της πόλης, στολίστηκε διακριτικά, τόσο όσο χρειάζεται για να πάρει μια παιδική μορφή η τελετή! Ένα τραπέζι ευχών στόλιζε αλλά και ταυτόχρονα μάζευε τρυφερές ευχές για την νεοφώτιστη Ευγενία, στην αίθουσα της δεξίωσης!

post4.jpg

post6.jpg

Την διακόσμηση της βάπτισης όπως και τις φωτογραφίες που σας παρουσιάσαμε επιμελήθηκε με πολύ γουστο και άποψη η Ειρήνη Νικολάου. Θα την βρείτε στην σελίδα της στο Facebook! Αυτα για σήμερα!

post5.jpg

Όπως σας έχω πει τρέχω με το eshop, ένα ιδιαίτερο εγχείρημα που ετοιμάζουμε καιρό τώρα, με προϊόντα αποκλειστικά από την Sketiglyka και DIY! Οι εποχές απαιτούν διευκόλυνση, και εμείς το κάνουμε πράξη! Μην αποσυντονίζεστε, σύντομα θα ξεκινήσουμε, και σταδιακά θα αναβαθμιζόμαστε όσο μας χρειάζεστε!!!!

sketigllykasign.png