Πάρτι με την Hello Kitty!

Είναι πολύ αγαπημένη αυτή η μικρή γατούλα.. τα κοριτσάκια μικρά και μεγάλα, ξετρελαίνονται και μπορώ να σας πω με σιγουριά, πως παγκοσμίως είναι η πρώτη σε πωλήσεις σε προϊόντα, ακόμα και από τους ήρωες της Disney! Η τσαχπίνα αυτή γατούλα βγαίνει σε πολλά είδη.. από φωτιστικά μέχρι σερβίτσιο, και από τσάντα σχολική μέχρι μπουρνούζι ή ρολόι χειρός! Hello Kitty party time!

Το πάρτι ξεκινά!!!

Βασική προϋπόθεση για την διοργάνωση ενός πάρτι όπως έχουμε ξαναπεί, είναι να έχουμε διάθεση, μεράκι, και κυρίως να αγαπούμε τα παιδιά.. Αν πιάνει και λίγο το χέρι μας ή αλλιώς υπάρχουν πάντα άνθρωποι να μας βοηθήσουν που το κατέχουν καλύτερα!


Σκεπτόμενοι πάντα πως θα διασκεδάσει ένα παιδάκι διαλέγουμε δραστηριότητες, αλλά και τους καλεσμένους.. Το παιδί για να περάσει καλά θέλει παιδάκια.. Λίγα και καλά..


niki10.jpg

Θέλει επίσης ζαχαρωτά και γλυκά, μπαλόνια, χρώματα και γεύσεις.. Ελάτε να δείτε από την κλειδαρότρυπα ένα πάρτι που στην ζουζουνα έμεινε αξέχαστο!!

Τα μοσχομυρωδάτα ντόνατς της Μαρίτσας με το super_yum γλάσσο και την τρούφα..
Οι σοκολάτες με σχεδιασμένα τα εξώφυλλα, τα μπαλόνια με την γατούλα σε χαρούμενο print, τα νεράκια και οι χυμοί σε τόνους του ροζ... Όλα αρμονικά συνδυασμένα!

Ο χωρος ηταν διακοσμημένος με μικρές λεπτομέρειες που κρατουσαν την ατμόσφαιρα εορταστική χωρις να το παρακάνουν!


Τα φουρφούρια που λέει και η κόρη μου... :) ... και οι φούσκες!


Η μικρή Δήμητρα πέρασε αξέχαστα στο πάρτι της, και οι φωτογραφίες θα κρατήσουν ζωντανή την ανάμνηση αυτής της τόσο τρυφερής γιορτής!



Έμπνευση και Επιμέλεια Maritsa's Creations
Φωτογράφιση ARTE DI TR3
Ηandmade Printables & decoration details by Maritsa's Creations
Cakes, Cupcakes & Cookies Sketiglyka.gr

Σας φιλώ
Νίκη