Βάπτιση με κόκκινους και μόβ ανεμόμυλους!

Να μαι και πάλι εδω.. Δεν σταματώ να δουλεύω λεπτό..Είμαι πολύ περήφανη, γιατί όσο αυτή η χώρα βυθίζεται στο λάκκο, η αισιοδοξία που βλέπω στους ανθρώπους με ανανεώνει, με ανεβάζει, μου δίνει καινούρια πνοή. Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά, τόσο πιο όμορφα νιώθω! Είμαστε τελικά πολύ δυνατοί.. Είμαστε εμείς οι Έλληνες άξιοι θαυμασμού..

Αδιαμαρτύρητα, σχεδόν ενοχικά, πληρώνουμε το τίμημα των ευθυνών μας, ελπίζοντας οτι μια μέρα αυτό θα σώσει τον τόπο.. Ξέρουμε όλοι που φταίμε.. δεν χρειαζόμαστε κανεις να μας το πει, εχουμε ανάγκη να είμαστε δίκαιοι, γιατί η σαπίλα γύρισε πάνω μας όπως η κατάρα, και ας μας αδικεί το σύστημα καθημερινά!
Μεγάλη συζήτηση... χωρίς τελειωμό... Ας κρατήσουμε απλά την αισιοδοξία!!

misopapa1_2.jpg

Χαμογελάστε, η κατσουφιά ποτέ δεν ωφέλησε κανένα.. Ενέργεια, καθαρή σκέψη και δημιουργικότητα! Σεβασμός προς τον συνάνθρωπο και τα δικαιώματα του, και αφήστε τους ωχαδερφισμούς... Δεν χωράνε στην ζωή μας.. Η ζωή μας είναι ένα app που ρυθμίζουμε εμείς όπως θέλουμε!

misopapa2_2.jpg

Έτσι δημιουργική με έκανε για ακόμα μια φορά να νιώθω... η δουλειά μου.. Και όταν βλέπω πως εξελίσσετε, καμαρώνω.. (φαντάσου λέει κάποια ψυχή) να μην είχαμε κρίση.... :)) Η σημερινή ανάρτηση έχει θέμα τους ανεμόμυλους! Σε κόκκινο και μοβ... Με ντεκόρ πολύ προσεγμένο, χαρούμενα λιτό, χωρίς υπερβολές!

misopapa4_1.jpg

Το κοριτσάκι ταυτόχρονα γιόρτασε και τα πρώτα του γενέθλια! Η τούρτα ήταν στολισμένη από ζάχαρη με ανεμόμυλους!

Ακόμα μια δουλειά που χάρηκα πολύ, αλλά ακόμα πιο πολύ χαίρομαι όταν μου στέλνετε τόσο όμορφα μηνύματα και φωτογραφίες!

Σας ευχαριστω! :)

sketigllykasign.png