Choco Joker

Ξέρω ξέρω ξέρω.... Καλά τι μας κάνεις τώρα, τι τα θέλεις αυτά, προσπαθούμε να χάσουμε κανένα κιλό κτλ. Σας καταλαβαίνω και εγώ τον ίδιο αγώνα έχω, τα ίδια περνώ.. Προσπαθώ να χάσω μερικά κιλά, έχω αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να είμαι πιο άνετη με τα ρουχαλάκια μου, όμως υπάρχουν στιγμές, που θέλω ένα γρήγορο γλυκό...

..Eνα κέρασμα μικρό, που θα μου καλύψει την πρόσκαιρη όρεξη για γλυκό, θα γεμίσει γλύκα και γεύση τον ουρανίσκο και θα μου δώσει κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια, ξέροντας πως αν ξανανιώσω έτσι, με μια μπουκιά, θα με καλύψει και πάλι. Πριν απο λίγους μήνες, το γλυκό αυτό έφτασε και στα χέρια της Ολίβια, και απο ότι κατάλαβα, της άρεσε πολύ.. και αυτή και η Μελένια μου είπε πως το δοκίμασε και ενθουσιάστηκε..

Και δεν φτάνουν όλα αυτά, το γλυκάκι αυτό έχει μόνο 2 υλικά, και το τρίτο είναι προαιρετικό!!! :D Αλήθεια σας λέω.. Δύο υλικά που μπορείτε να έχετε στον ντουλάπι σας για μήνες, και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες και στις πιο δύσκολες στιγμές..είναι τόσο μα τόσο εύκολο... ....τι άλλο να σας πω... τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας!!!

Ακολουθούμε τα 4 βήματα της φωτογραφίας.
Συγκεντρώνουμε τα Υλικά που είναι 1 κουτί ΝΟΥΝΟΥ ζαχαρούχο γάλα και μία σοκολάτα κουβερτούρα την συσκευασία της NESTLE που είναι η αγαπημένη μου στην ζαχαροπλαστική.

Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρι, και την ανακατεύουμε καλά. Μέσα μπορούμε να βάλουμε αμυγδαλα, φουντούκια, σταφίδες, η ακόμα και κορν φλεικς.. Την αδειάζουμε στην φόρμα που έχουμε στρώσει μεμβράνη και την έχουμε περάσει με ελάχιστο λάδι με το πινέλο για να μην κολλήσει. Στην συνέχεια χτυπάμε το ταψάκι στον πάγκο καλά, να βγει όλος ο αέρας, όπως στην φώτο 4 και σπάμε τις φούσκες. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα το ξεφορμάρουμε και κόβουμε κύβους, σαν σοκολατάκια τα οποία πανάρουμε με κακάο σκόνη. Εμείς έχουμε ενθουσιαστεί με το μπισκοτολουκουμο, δηλαδή μια κουταλιά της σούπας ανάμεσα απο δύο πτι μπερ και στο ψυγείο, αεροστεγώς κλεισμένα.

Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε..
Καλή απόλαυση!!