Χρωματιστό Pop Corn

Καλά είμαι σίγουρη πως θα το έχετε δει, θα το έχετε δοκιμάσει και θα σας φαίνεται μπελάς... Κι όμως δεν είναι.. είναι τέλειο κέρασμα για παιδάκια, και τόσο μα τόσο εύκολο να το κάνετε μόνες σας!! Πως??? Κι εγώ γιατί είμαι εδώ??


b2ap3_thumbnail_popcorn2.jpgΤα υλικά είναι λίγα, και πολύ εύκολο να βρεθούν.. Πάμε λοιπόν!! :)

b2ap3_thumbnail_popcorn4.jpg

Αρχικά ετοιμάζουμε το ποπ κορν, πολύ εύκολα σε μια κατσαρολίτσα...να έχετε την υπομονή να γίνει με χαμηλά το μάτι. Η ποσότητα του καλαμποκιού θα πρέπει να μην γεμίζει τον πάτο της κατσαρόλας και το βουτυράκι να είναι ίσα ίσα να γλιστράει! Αν έχετε ποπ κορν μηχανή.... τότε η δουλειά είναι ακόμα πιο εύκολη!! :)

b2ap3_thumbnail_popcorn3.jpg

Προσθέτουμε αλάτι κατά προτίμηση χοντρό φυσικό... η γεύση είναι μακράν καλύτερη! Επίσης ο συνδυασμός του φυσικού αλατιού με την καραμέλα και την σοκολάτα, είναι γεύση που αν την δοκιμάσεις.. δεν την ξεχνάς!!
b2ap3_thumbnail_popcorn5.jpg

b2ap3_thumbnail_popcorn6.jpg

Στην συνέχεια προσθέτουμε στο multi τις καραμέλες, και τις κάνουμε σκόνη.. Αυτή την σκόνη θα την χρειαστούμε στο τέλος! Θα δώσει την τελική, μαγική πινελιά!!

b2ap3_thumbnail_popcorn7.jpgΨιλοκόβουμε την σοκολάτα, και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.. Με την λιωμένη λευκή σοκολάτα λούζουμε τα ποπ κορν μας, και ανακατεύουμε με την σπάτουλα, γρήγορες κινήσεις πριν κρυώσει η σοκολάτα να προλάβει να πάει παντού!!

b2ap3_thumbnail_popcorn8.jpg

Τέλος πασπαλίζουμε το μυρωδάτο, βουτυρένιο, σοκολατο-χτυπημένο ποπ κορν με την τριμμένη καραμέλα.. (θεέ μου)

b2ap3_thumbnail_popcorn9.jpg

Ανακατεύουμε ελαφρά, και συσκευάζουμε σε μπαλίτσες τυλιγμένες με διάφανο καραμελόχαρτο και κορδέλα.. Όσο είναι χλιαρό έχει την δυνατότητα να πάρει το σχήμα που θέλουμε! Πλάκα δεν έχει?... αφήστε την φαντασία σας να ποπκορνο-ποιηθεί εντελώς!!

b2ap3_thumbnail_popcorn1.jpgTutorial Gredits simplyscratch.com

Αν το κάνατε για σας.... οκ ελάτε να το τσακίσουμε παρέα..
Έτσι θα πραγματοποιήσετε το όνειρο μου, να γίνω κριτική επιτροπή.. χαχαχαχα :PPP

Σας φιλώ γλυκά!!

b2ap3_thumbnail_sketigllykasign.png