Cupcake Πασχαλίτσα / Ladybug Cupcake

Αφού μπήκαμε αισίως στην άνοιξη (αν εξαιρέσεις την συννεφιά), βάλαμε τα μαρτάκια μας και άλλαξε η διάθεση μας, είπα να σας δείξω ένα εύκολο και φυσικά ανοιξιάτικο σχεδιάκι.
Είναι η αγαπημένη σε όλους μας «Πασχαλίτσα» ναι!

Την έχουμε δει σε πολλές εκδόσεις – εκδοχές και χρώματα! Εγώ αποφάσισα να κάνω αυτή , που είναι απλή, όμορφη, εύκολη και ….. τσαχπίνα!! Φυσικά το ίδιο σχέδιο δεν είναι ανάγκη να μπει, σώνει και καλά σε μπισκοτάκι. Μπορεί να στολίσει ένα cupcake ή ακόμη και να στολίσει μια τουρτίτσα!

Πάμε λοιπόν!

Θα χρειαστείτε:
Ζαχαρόπαστα
Εργαλεία
Όρεξη και μεράκι!!!!

b2ap3_thumbnail_1.jpg
Παίρνουμε έτοιμη την κόκκινη και την μαύρη ζαχαρόπαστα (είπαμε σε προηγούμενο άρθρο μας τον λόγο ντε)! Κόβω έναν δίσκο κόκκινο και έναν μαύρο. Κόβω ένα κομματάκι από τον κόκκινο και ένα από τον μαύρο (όπως στις φώτος) να σχηματίσω το «σώμα» και τα φτερά της.

b2ap3_thumbnail_2.jpgb2ap3_thumbnail_3.jpg
Τραβάω με το εργαλειάκι μου μια γραμμή για να ξεχωρίζουν τα φτερά της και βάζω τις βουλίτσες πάνω τους! Σχηματίζω το στόμα της και βάζω δύο μικρές μπαλίτσες για ματάκια.

b2ap3_thumbnail_4.jpgb2ap3_thumbnail_5.jpg
Ολοκληρώνω κάνοντας βουλίτσες με το ειδικό εργαλείο μας, στην θέση των ματιών. Γεμίζω με μικρότερες μπάλες μαύρης ζαχαρόπαστας (ή βάζω έτοιμες μαύρες ζαχαρένιες!)

b2ap3_thumbnail_6.jpgb2ap3_thumbnail_7.jpg
Και Τανταααααααααααααααααααααα!!! Έτοιμη!

b2ap3_thumbnail_8.jpgΤο Πάσχα πλησιάζει και εμείς έχουμε να σας δείξουμε πολλές όμορφες - γλυκές δημιουργίες! Stay Tuned!!
Kiss ya!

Καλή επιτυχία!!