Πως να καλύψετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα!

Και αφού μάθαμε (πια) πως να κάνουμε την δική μας πεντανόστιμη ζαχαρόπαστα.... ας δούμε πως καλύπτουμε με αυτή μια τούρτα!

Στο συγκεκριμένο βίντεο, θα δείτε αναλυτικά πως να καλύψετε μια τούρτα αλλά σαν................ σε προσομοίωση βρε παιδί μου..! Δηλαδή, θα καλύψουμε ένα Cake Dummy (ψεύτικη τούρτα από φελιζόλ) με τον ίδιο τρόπο που θα καλύπταμε και μια πραγματική τούρτα! Με μία μόνο διαφορά που θα την καταλάβετε καλύτερα, βλέποντας το βιντεάκι

Εγώ εδώ για να ανοίξω την ζαχαρόπαστα μου χρησιμοποιώ ξύλινο πλάστη! Μπορεί να αναρωτιέστε μερικοί, γιατί?! Πολύ απλά, επειδή μ αρέσει καλέ! Υπάρχουν και οι πλάστες σιλικόνης καθώς και οι επιφάνειες σιλικόνης που μας βοηθάν ώστε να μη μας κολλά η ζαχαρόπαστα!

Να τονίσω πως δεν χρησιμοποιούμε υπερβολικά πολλή άχνη αν μας κολλάει, γιατί γίνεται ακόμη πιο γλυκιά η ζαχαρόπαστα μας και σφίγγει! Επίσης , με μέτρο και το κόρν φλάουρ, διότι χάνει τη υγρασία της με αποτέλεσμα και να σφίγγει και να κάνει ρωγμές όταν την στρώνω στην τούρτα μου! Αυτό θα το καταλάβετε καλύτερα στην πράξη! Για όποια απορία στη διάθεση σας!

Εργαλεία λείανσης πλέον μπορούμε να βρούμε σε καταστήματα με κουζινικά καθώς και επιφάνειες εργασίας!

Τέλος αφιερώνω αυτό το άρθρο στους "δύσπιστους της σπιτικής ζαχαρόπαστας"! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά!!

Εις το επανιδείν!

Καλές δημιουργίες!

Σας φιλώ

Μορφούλα