Cupcakes σοκολάτας (καρότα)

Οι ιδέες το Πάσχα είναι τόσες πολλές... Είναι γιατί η Άνοιξη και τα χρώματα δίνουν έμπνευση.... έτσι απλά... ;)

b2ap3_thumbnail_2.jpgΑυτό το σοκολατένιο, cupcake σε σχήμα καρότου είναι τέλειο.. και ταιριάζει απόλυτα με το Πάσχα.. Είναι πολύ απλό στην κατασκευή του.. η Beth από το Hungry Happenings μας δείχνει τον τρόπο μέσα από όμορφες φωτογραφίες..

b2ap3_thumbnail_5.jpgb2ap3_thumbnail_6.jpg

Χρωματίζουμε πορτοκαλί ζαχαρόπαστα ή πάστα σοκολάτας, και την ανοίγουμε ένα λεπτό φύλλο! Κόβουμε στο σχήμα των wrappers και τα τοποθετούμε στην φόρμα των cupcakes για να πάρουν το σωστό σχήμα.

Για να μην σας κολλήσουν πασπαλίζεται την φόρμα με λίγο κορν φλάουρ! Μέσα βάζετε το Cupcake σοκολάτας, που προηγουμένως έχετε ψήσει σε χαρτάκια στο ίδιο μέγεθος με την φόρμα σας! Με λίγο νεράκι γύρω γύρω θα κολλήσουν!

b2ap3_thumbnail_7.jpg

Με μία δόση Garni και χρώμα ζαχαροπλαστικής πορτοκαλί έχουμε μια δροσιστική κρέμα να καλύψουμε επάνω τα καρότα μας!!
Για τα πράσινα φύλλα επάνω η Beth χρησιμοποιεί Candy Grass, το οποίο εδώ στην Ελλάδα πρέπει να είστε πολύ τυχεροί για να βρείτε, αλλά νομίζω πως με λίγη πράσινη ζαχαρόπαστα μπορείτε να κάνετε 3 μακρόστενα φύλλα... που θα κάνουν την δουλειά!!

b2ap3_thumbnail_8.jpg

Τέλος τρίβεται μπισκότο Οreo στο Multi και σερβίρεται..... πρωτότυπο, πέρα για πέρα νόστιμο και εντελώς Πασχαλινό το κέρασμα σας!!
b2ap3_thumbnail_3.jpgΑυτά για την ώρα... τι λέτε.... σας άρεσε?? Τις καλύτερες ευχές μου για το φετινό Πάσχα!! Υγεία και αγάπη στις οικογένειες σας!!

b2ap3_thumbnail_sketigllykasign.png