Χριστουγεννιάτικα δωράκια

Τα Χριστούγεννα έφτασαν! Έφτασαν! Έφτασαν! Και ενώ είμαι γενικά μελαγχολικός άνθρωπος, με τα πάνω και τα κάτω μου, τα Χριστούγεννα τα λατρεύω! Μου φέρνουν αναμνήσεις τρυφερές, εικόνες μαγικές, αρώματα αγάπης και συναισθήματα που όλοι έχουμε ανάγκη! Αφήστε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα να περάσει απο μέσα σας! Να σκανάρει όλες τις κρυφές σας σκέψεις και ανασφάλειες! Να σας δώσει φως! Το φως είναι μεγάλη δύναμη.... Με λίγο φως μπορούμε να τα δούμε όλα αλλιώς.. και αν δεν το έχουμε ανάγκη αυτό τώρα, πότε θα το έχουμε??

Αυτές τις γιορτές ψάξαμε πολύ, προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε την αισθητική μας με την άριστη ποιότητα και συσκευασία, τα λίγα μεταφορικά, και την χαμηλή τιμή. Συμβιβασμό δεν κάναμε κανένα!

Τα πακέτα δώρου φέτος θα ξεκινούν από 6€ και θα φτάνουν τα 25€. Οι μεγάλες συσκευασίες θα περιέχουν 25 μπισκότα με τα πολύ αγαπημένα σας σχέδια. Άγιος Βασίλης, χιονάνθρωπος, ελαφάκι, χιονονιφάδες, Χριστουγεννιάτικα δέντρα και Ευχές!
Πολλές ευχές φέτος! Ευχές για όλους αποτυπωμένες σε μπισκότα!

Και για τις μεγαλύτερες συσκευασίες, ακόμα πιο οικονομικές λύσεις για να γεμίζετε φέτος τα σπίτια με μπισκότα Sketiglyka! Αυτό είναι μια ιδέα για άρθρο! Φωτογραφίες από τις πιατέλες σας!

Η εποχή μέχρι στιγμής μας φέρθηκε με τον πιο ευγενικό τρόπο, χωρίς πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ίσως στις πιο ορεινές περιοχές να έχει κρύο αλλά στις πόλεις ακόμα είναι καλά! Με ελάχιστα έξοδα μπορούμε να κρατήσουμε το σπίτι μας ζεστό! Αυτή η ζεστασιά ας μείνει στην καρδιά μας! Όσοι μπορείτε βοηθήστε, μια οικογένεια με παιδάκια που ξέρετε πως δυσκολεύεται!

Καλές γιορτές!
Καλά Χριστούγεννα από εμένα και τα κορίτσια μου, μέσα από την καρδιά μου!